tuinkamers

Kun jij ook zo heerlijk van het buitenleven genieten? Met een tuinkamer ben je niet langer afhankelijk van het seizoen of de weersomstandigheden. Tuinkamers maken het mogelijk om zelfs tijdens de koude winterdagen comfortabel buiten te leven. Met een tuinkamer met glazen schuifwanden breidt je dus alsnog de leefruimte van jouw woning uit en zit je er gezellig, comfortabel en knus bij.

Laat je inspireren door het ruime online assortiment en verrijk jouw woning met een tuinkamer, een afgesloten ruimte direct aan een woning. Deze benaming is juist wanneer een overkapping wordt afgesloten met glazen schuifwanden, maar wordt wat minder vaak gebruikt.

Bij ons vind je een ruim aanbod tuinkamer van hoge kwaliteit. Een ruim assortiment aan tuinkamer in verschillende kleuren, afmetingen en stijlen. De meeste overkappingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft niet alleen als voordeel dat het onderhoudsvriendelijk is, maar heeft ook een lange levensduur en wordt niet aangetast door uv-stralingen of vocht.

Duo rolgordijn detail
Duo rolgordijn
 

 

Alle buitenzonwering
  • Screens op maatWanneer je de zon buiten wilt houden, maar geen ruimte hebt voor een knikarmscherm of markies, zijn screens een ideale oplossing! Screens schu..
  • Ook bekend als terrasschermenDe knikarmschermen van Colors@Home Qidi Design bieden de oplossing voor iedereen die de zon buiten wil houden.
  • Voordelen van rolluikenWil je niet alleen de zon buitenhouden, maar ben je ook op zoek naar een stukje veiligheid in huis, dan zijn rolluiken de oplossing.
  • TuinkamersKun jij ook zo heerlijk van het buitenleven genieten? Met een tuinkamer ben je niet langer afhankelijk van het seizoen of de weersomstandigheden.
  • Markiezen van topkwaliteitVoor een landelijke uitstraling is een normaal knikarmscherm niet voldoende.
triangle